Matura

Dragi roditelji i maturanti,

1. Ove školske godine naši maturanti svake subote mogu BESPLATNO pohađati nastavu programiranja u okviru Schneider Electric DMS NS kompanije na Limanu III. Naši učenici sa izuzetnim znanjem se mogu prijaviti za stipendiju iste kompanije reda veličine 100e do 500e mesečno na kraju obuke.
Obavezno navesti naziv škole: E-GIMNAZIJA prilikom prijave.

2. Od marta 2016. godine škola će svim maturantima u posebnim terminima tokom vikenda organizovati besplatne pripreme za upis na tehničke fakultete u pogledu gradiva matematike za srednju školu. U konsultacijama sa prethodnim generacijama čuli smo da su značajno vreme i trud ulagali u pripreme iz matematike i da nisu bili zadovoljni rezultatima i svojim znanjem za prijemne ispite.

3. Svi naši učenici generacije ’96 i ’95 koji su konkurisali na upis u fakultete su upisani, preko 80% učenika je upisalo državne fakultete. Bivši učenici generacije ’95 su završili I godinu studija i upisali su II godinu na svojim fakultetima.

4. Maturanti treba do 1. aprila da predaju radne verzije svojih maturskih radova i zatim do 1. maja da predaju konačne radove.