Sportska akademija | Sportska Akademija - Meridijana E-Gimnazija
16504
page-template-default,page,page-id-16504,bridge-core-2.0.2,wp-featherlight-captions,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sportska akademija

NOVO NASELJE
SPORTSKA AKADEMIJA MERIDIANA – E-GIMNAZIJA

STOJANA NOVAKOVIĆA BR. 2

meridiana-l

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija”  je zajednički projekat Sportskog kluba “Meridiana” i Privatne Gimnazije “E-Gimnazija” iz Novog Sada. Obe institucije u svom poslu predstavljaju primer uspešnog poslovanja u sportu i školstvu u Srbiji. Neguje se pedagoški rad, rad sa talentima i svake godine obe institucije beleže napredak u radu sa uspešnim sportistima i učenicima.

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija” se prostire se na 12000 kvadratnih metara, sa 11 teniskih i 3 terena za mali fudbal pod veštačkom travom. Pravljena je po uzoru na istoimeni centar u pobratimskom italijanskom gradu Modeni. Pored najmodernije opremljenih terena osvetljenih sa 120 reflektora, Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija” raspolaže smeštajnim kapacitetima, kantinom, restoranom i savremenim učionicama za izvođenje redovne školske nastave.

Nastava u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” prilagođena je potrebama učenika koji se aktivno bave sportom i prilagođena je terminima treninga, pripremama za takmičenja i takmičenjima. Obezbeđena je ishrana prilagođena potrebama sportista (proteinska ishrana, voće, povrće…).

Učenici koji stanuju van Novog Sada, bez obzira da li se bave sportom i bez obzira u kom objektu pohađaju nastavu imaju mogućnost smeštaja u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija”.

Upis učenika u Sportsku akademiju “Meridiana – E-Gimnazija” je moguć samo za generaciju ’99. godište i mlađe i odnosi se na 2014/2015. školsku godinu.

Nastavu u objektu Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” mogu pohađati i  učenici koji se ne bave sportom, žive u tom delu grada i za njih važi ista cena školarine kao i za učenike koji se školuju u objektu u centru. Sportski program, smeštaj i ishranu mogu koristiti i učenici koji ne pohađaju E-gimnaziju ili pohađaju nastavu u objektu E-gimnazije u centru Novog Sada.

Sportska Akademija Meridiana E-Gimnazija je završila izgradnju dva bazena, koje mogu da koriste svi učenici sportske akademije bez troškova i u toku leta.

b3

-Troškovi sportske akademije

Više informacija možete pronaći na sajtu: www.sa-megim.org