Facebook Pagelike Widget
O nama | Sportska Akademija - Meridijana E-Gimnazija
16051
page-template-default,page,page-id-16051,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

O nama

20140918_153158

Sportska Gimnazija
– Smeštaj (20 soba sa 2 kreveta, vešeraj, internet, obezbedjenje)
– Ishrana (3 obroka prema dogovoru)
– Sportski tereni (fudbal, tenis, bazen)

Sportska akademija Meridiana – E-Gimnazija je dobila dozvolu za rad u oktobru 2014. godine od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Radi se o privatnoj gimnaziji OPŠTEG tipa (školovanje traje 4 godine) sa akcentom na:

-SPORT
-MAKSIMALNU PODRSKU SPORTISTIMA

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija”  je zajednički projekat Sportskog kluba “Meridiana” i Privatne Gimnazije “E-Gimnazija” iz Novog Sada. Obe institucije u svom poslu predstavljaju primer uspešnog poslovanja u sportu i školstvu u Srbiji. Neguje se pedagoški rad, rad sa talentima i svake godine obe institucije beleže napredak u radu sa uspešnim sportistima i učenicima.

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija” se prostire se na 12000 kvadratnih metara, sa 11 teniskih i 3 terena za mali fudbal pod veštačkom travom. Pravljena je po uzoru na istoimeni centar u pobratimskom italijanskom gradu Modeni. Pored najmodernije opremljenih terena osvetljenih sa 120 reflektora, Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija” raspolaže smeštajnim kapacitetima, kantinom, restoranom i savremenim učionicama za izvođenje redovne školske nastave.

Nastava u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” prilagođena je potrebama učenika koji se aktivno bave sportom i prilagođena je terminima treninga, pripremama za takmičenja i takmičenjima. Obezbeđena je ishrana prilagođena potrebama sportista (proteinska ishrana, voće, povrće…).

Ucenicima je na raspolaganju i sportska fizioterapeutska poliklinika koja se nalazi na 100m od akademije. Sportski psiholog ce biti
na raspolaganju ucenicima, roditeljima kao i trenerima bez obzira na tip sporta i klub.

Učenici koji stanuju van Novog Sada, bez obzira da li se bave sportom i bez obzira u kom objektu pohađaju nastavu imaju mogućnost smeštaja u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija”.

Nastavu u objektu Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” mogu pohađati i  učenici koji se ne bave sportom, žive u tom delu grada i za njih važi ista cena školarine kao i za učenike koji se školuju u objektu u centru. Sportski program, smeštaj i ishranu mogu koristiti i učenici koji ne pohađaju E-gimnaziju ili pohađaju nastavu u objektu E-gimnazije u centru Novog Sada.

Troškovi sportske akademije

Sportska Akademija Meridiana E-Gimnazija je završila izgradnju dva bazena, koje mogu da koriste svi učenici sportske akademije bez troškova i u toku leta.

b3

***

Od septembra, učenici Sportske gimnazije E-Gimazije Meridiana koji se bave tenisom, mogu, ukoliko imaju potrebe, da treniraju kod jednog od najboljih novosadskih trenera, Boška Savkovića.
Boško je rodjen 16.05.1975. u Novom Sadu i tenisom se bavi od svoje 8. godine. Kao trener radi punih 20 godina. U toku svoje trenerske karijere radio je u više nemačkih klubova, kao i u Los Andjelesu. Njegovi polaznici su višestruki osvajači prvenstava Vojvodine, kao i mnogobrojnih turnira 1., 2. i 3 kategorije. Mnogi igrači su završavali na prvom mestu rang liste. Izdvojili bismo neke od njih:

-Bogdan Bajić (1998.), sportista godine 2015. u kategoriji do 18 godina
– Aleksa Djordjević (1999.), sportista godine 2015. u kategoriji do 16 godina
– Igor Ristić (1998.), prvak Vojvodine
Treninzi sa trenerom Savkovićem ne ulaze u cenu školarine.
Sve informacije mozete dobiti i na broj:  063/520-819.