O nama | Sportska Akademija - Meridijana E-Gimnazija
16051
page-template-default,page,page-id-16051,bridge-core-2.0.2,wp-featherlight-captions,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

O nama

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija”  je zajednički projekat Sportskog kluba “Meridiana” i Privatne Gimnazije “E-Gimnazija” iz Novog Sada. Obe institucije u svom poslu predstavljaju primer uspešnog poslovanja u sportu i školstvu u Srbiji. Neguje se pedagoški rad, rad sa talentima i svake godine obe institucije beleže napredak u radu sa uspešnim sportistima i učenicima.

 

Sportska akademija “Meridiana – E-Gimnazija” se prostire se na 12000 kvadratnih metara, sa 11 teniskih i 3 terena za mali fudbal pod veštačkom travom. Pravljena je po uzoru na istoimeni centar u pobratimskom italijanskom gradu Modeni. Pored najmodernije opremljenih terena osvetljenih sa 120 reflektora,

 

Akademija poseduje kantinu, restoran i savremene učionice za izvođenje redovne školske nastave.

  • Smeštaj (20 soba sa 2 kreveta, vešeraj, internet, obezbedjenje)
  •  Ishrana (3 obroka po dogovoru)

 

 

Nastava u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” prilagođena je potrebama učenika koji se aktivno bave sportom i prilagođena je terminima treninga, pripremama i takmičenjima. Ishrana je prilagođena potrebama sportista (proteinska ishrana, voće, povrće…).

 

Učenicima je na raspolaganju sportska fizioterapeutska poliklinika koja se nalazi na 100m od akademije, kao i sportski psiholog bez obzira na klub i sport kojim se bave.

 

Učenici koji stanuju van Novog Sada, bez obzira da li se bave sportom i bez obzira u kom objektu pohađaju nastavu imaju mogućnost smeštaja u okviru Sportske akademije “Meridiana – E-Gimnazija” , a za njih važi ista cena školarine.

 

Sve troškove sportske akademije možete naći ovde.

.

 

 

 

Sportska Akademija Meridiana E-Gimnazija je završila izgradnju dva bazena, koje mogu da koriste svi učenici sportske akademije bez troškova i u toku leta. Od septembra učenici Sportske gimnazije E-Gimazije Meridiana koji se bave tenisom mogu ukoliko imaju potrebe da treniraju kod jednog od najboljih novosadskih trenera Boška Savkovića.

b3

 

Boško je rodjen 16.05.1975. u Novom Sadu i tenisom se bavi od svoje 8. godine. Kao trener radi punih 20 godina. U toku svoje trenerske karijere radio je u više nemačkih klubova, kao i u Los Andjelesu. Njegovi polaznici su višestruki osvajači prvenstava Vojvodine, kao i mnogobrojnih turnira 1., 2. i 3 kategorije.

 

 

 

 

Mnogi igrači su završavali na prvom mestu rang liste. Izdvojili bismo neke od njih:

  • Bogdan Bajić (1998.), sportista godine 2015. u kategoriji do 18 godina
  • Aleksa Djordjević (1999.), sportista godine 2015. u kategoriji do 16 godina
  • Igor Ristić (1998.), prvak Vojvodine

 

Treninzi sa trenerom Savkovićem ne ulaze u cenu školarine.
Sve informacije mozete dobiti i na broj:  063/520-819.