Naša misija

Sportska gimnazija “E-Gimnazija”  je zajednički projekat Sportskog kluba “Meridiana” i Privatne Gimnazije “E-Gimnazija” iz Novog Sada. Obe institucije u svom poslu predstavljaju primer uspešnog poslovanja u sportu i školstvu u Srbiji. Neguje se pedagoški rad, rad sa talentima i svake godine obe institucije beleže napredak u radu sa uspešnim sportistima i učenicima.

Akademija poseduje kantinu, restoran i savremene učionice za izvođenje redovne školske nastave.

  Smeštaj

  20 soba sa 2 kreveta, vešeraj, internet, obezbedjenje

  Ishrana

  3 obroka po dogovoru

  Nastava u okviru Sportske akademije “E-Gimnazija” prilagođena je potrebama učenika koji se aktivno bave sportom i prilagođena je terminima treninga, pripremama i takmičenjima. Ishrana je prilagođena potrebama sportista (proteinska ishrana, voće, povrće…).

  Učenicima je na raspolaganju sportska fizioterapeutska poliklinika koja se nalazi na 100m od akademije, kao i sportski psiholog bez obzira na klub i sport kojim se bave.

  Učenici koji stanuju van Novog Sada, bez obzira da li se bave sportom i bez obzira u kom objektu pohađaju nastavu imaju mogućnost smeštaja u okviru Sportske akademije “E-Gimnazija” , a za njih važi ista cena školarine.

  Smeštaj

  Ishrana

  Sportski program

  Sportska gimnazija E-Gimnazija je završila izgradnju dva bazena, koje mogu da koriste svi učenici sportske akademije bez troškova i u toku leta. Od septembra učenici Sportske gimnazije E-Gimazije koji se bave tenisom mogu ukoliko imaju potrebe da treniraju kod jednog od najboljih novosadskih trenera Boška Savkovića.

   Naši igrači

   Mnogi igrači su završavali na prvom mestu rang liste. Izdvojili bismo neke od njih:

    Mnogi igrači su završavali na prvom mestu rang liste. Izdvojili bismo neke od njih:

      Treninzi sa trenerom Savkovićem ne ulaze u cenu školarine.

      Sve informacije mozete dobiti i na broj:  063/520-819.